Свържи се с нас
гр. Бургас, България

ул. Пейо Яворов №1
office@molt.bg
Телефон: +359 89 525 5346
СТАНДАРТЕН
ПАКЕТ

КАКВО ВКЛЮЧВА ПАКЕТА?

Това е стандартният пакет услуги, които предлагаме. В този пакет сме включили всички елементи на интериорният проект, които биха ви били нужни за точно и лесно изпълнение на проекта.
Услугата е подходяща за всеки, който иска да получи професионални съвети и решения.
Чрез този пакет ще получите оптимални варианти базирани на вашите изисквания за бюджет, стил и време за изпълнение.
Избирайки тази услуга ще можете да разполагате с цялата информация, която ви е нужна за изпълнението на проекта и с лекота ще можете да следите за изпълнението по срок и бюджет.

Като документация получавате пълен набор от чертежи и скици за полагане на всички инсталации и изработка на мебели.
Планове за събаряне и зидане на нови стени, окачени тавани и различни детайли от вашият обект.
С този пакет си гарантирате яснота и улеснение при изпълнението.

1. КОНСУЛТАЦИЯ С ДИЗАЙНЕР

Това е първата стъпка към създаването на Вашият проект. Среща с наш колега в нашият офис ще ни помогне да разберем Вашите желания и нужди. Заедно с нашият колега ще изберете най-подходящият план за работа по Вашият обект. Ще Ви разясним стъпките по изпълнението на проекта и начин на работа.

2. ЗАСНЕМАНЕ НА ОБЕКТА

След като сме уточнили заданието от Вас, следващата стъпка е да вземем точни размери на място от обекта. Взимат се всички отвори (врати, прозорци), отстояния от пода до тавана, от пода до перваза на прозореца, отстояния на ревизии и съществуващи инсталации. След точното им снемане се изчертава архитектурна подложка, която е основен елемент за проектирането на интериорни пространства.

3. ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

След като имаме точно взетите размери и яснота какво ще ни е нужно преминаваме към следващата стъпка. Ще Ви предложим няколко функционални разпределения на обекта, съобразени с Вашите желания и нашите предложения. Към всяко разпределение ще имате и референтни изображения, изобразяващи идеята на дизайнера.

4. 3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ

Когато изберем функционално разпределение с одобрен от Вас вариант за обзавеждане преминаваме към следващата стъпка. Изработваме виртуален 3D модел на вашият обект и създаваме фотореалистични изображения с реални цветове, материали и модели.

5. РАБОТНА ДОКУМЕНТАЦИЯ

След одобрение на разпределението и визуализациите подготвяме техническата документация. Това са всички чертежи, които ще ви бъдат нужни за изпълнението на обекта. Ще получите планове за електрообзавеждане, водоснабдяване, мебели, гипсокартон, бани и всички останали нужни за вашият обект чертежи.

ЦЕНА НА ПАКЕТА

При жилища или обекти с обща квадратура по-малка от 100 кв.м. цената за проектиране се взима равна на цената за 100 кв.м.
При жилища или обекти с нестандартни форми или големи квадратури, цената се формулира след направена среща!

70.00 лв.

кв.м. без ДДС

СВЪРЖИ СЕ С НАС!

Ако сме успели да Ви заинтригуваме и впечатлим, не се колебайте и се свържете с нас!

Ако искате да получите допълнително информация може да ни потърсите на посоченият телефон или имейл.

Molt New White 1 | Интериорен Дизайн Molt Design Group

Свържете се с нас:

8000 Бургас, България
ул. Пейо Яворов №01

+359 895 255 346

 

Всички изображения, снимки,и друг тип материали са собственост на „МОЛТ Дизайн Груп“ ЕООД. Ако желаете да разпространявате или използвате, информация качена на тази платформа, моля свържете се с нас на office@molt.bg

Свържете се с нас:

8000 Бургас, България
ул. Пейо Яворов №01

+359 895 255 346

 

Всички изображения, снимки,и друг тип материали са собственост на „МОЛТ Дизайн Груп“ ЕООД. Ако желаете да разпространявате или използвате, информация качена на тази платформа, моля свържете се с нас на office@molt.bg

 

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС

ул. Пейо Яворов №1
гр. Бургас, 8000