Свържи се с нас
гр. Бургас, България

ул. Пейо Яворов №1
office@molt.bg
Телефон: +359 89 525 5346
Пакет

Проектиране

Това е стандартният пакет услуги, които предлагаме. В този пакет сме включили всички елементи на интериорният проект, които биха ви били нужни за точно и лесно изпълнение на проекта.
Услугата е подходяща за всеки, който иска да получи професионални съвети и решения.
Чрез този пакет ще получите оптимални варианти базирани на вашите изисквания за бюджет, стил и време за изпълнение. Избирайки тази услуга ще можете да разполагате с цялата информация, която ви е нужна за изпълнението на проекта и с лекота ще можете да следите за изпълнението по срок и бюджет.
Като документация получавате пълен набор от чертежи и скици за полагане на всички инсталации и изработка на мебели. Планове за събаряне и зидане на нови стени, окачени тавани и различни детайли от вашият обект.
С този пакет си гарантирате яснота и улеснение при изпълнението.

ПАКЕТА ВКЛЮЧВА

1
Консултация с дизайнер
Консултация с дизайнер Това е първата стъпка към създаването на Вашият проект. Среща с наш колега в нашият офис ще ни помогне да разберем Вашите желания и нужди. Заедно с нашият колега ще изберете най-подходящият план за работа по Вашият обект. Ще Ви разясним стъпките по изпълнението на проекта и начин на работа.
2
Снемане на точни размери
След като сме уточнили заданието от Вас, следващата стъпка е да вземем точни размери на място от обекта. Взимат се всички отвори (врати, прозорци), отстояния от пода до тава, от пода до перваза на прозореца, отстояния на ревизии и съществуващи инсталации. След точното им снемане се изчертава архитектурна подложка, която е основен елемент за проектирането на интериорни пространства.
3
2D Разпределения
След като имаме точно взетите размери и яснота какво ще ни е нужно преминаваме към следващата стъпка. Ще Ви предложим няколко функционални разпределения на обекта, съобразени с Вашите желания и нашите предложения. Към всяко разпределение ще имате и референтни изображения, изобразяващи идеята на дизайнера.
4
3D Визуализации
Когато изберем функционално разпределение с одобрен от Вас вариант за обзавеждане преминаваме към следващата стъпка. Изработваме виртуален 3D модел на вашият обект и създаваме фотореалистични изображения с реални цветове, материали и модели.
5
Работна документация
След одобрение на разпределението и визуализациите подготвяме техническата документация. Това са всички чертежи, които ще ви бъдат нужни за изпълнението на обекта. Ще получите планове за електрообзавеждане, водоснабдяване, мебели, гипсокартон, бани и всички останали нужни за вашият обект.
6
Количествени сметки и оферти
Количествени сметки и оферти Нашият екип ще се погрижи да опише подробно в таблици всички елементи от разработеният проект, прилежно подредени по отрасли, с които ще можете да следите процесите. Реални фирми, наши партньори, ще предложат оферти за изпълнение по зададените критерии. Имате възможността да се възползвате от техните услуги или да използвате ваши.
* Цена за квадратен метър без ДДС

70,00 BGN

Molt-New-White
КОНТАКТИ
» Бургас, България ул. Пейо Яворов №1
» Phone: +359895255346
» Email office@molt.bg

КОНТАКТИ

» Бургас, България 
» ул. Пейо Яворов №1
» Phone: +359895255346
» Email office@molt.bg

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС

ул. Пейо Яворов №1
гр. Бургас, 8000