Кои сме ние

Ние сме MOLT Design Group, или накратко MOLT – проектантско студио за интериорен и продуктов дизайн. С нас имате възможност да реализирате вашите проекти и да надминете собственото си виждане. Намираме се в град Бургас, но работим на територията на цяла България и извън нея. Името което сме избрали “molt” (от англ. „смяна на перата“) е мотото, което ни води в ежедневната работа: „Време е да сменим перата“. Променената визия е символ на новото начало, затова ние ви подаваме ръка да започнете промяната.

Екип

Студио MOLT се състои от млад и амбициозен екип. Ние имаме за цел да работим за повишаване качеството при реализиране на проекти в сферата на интериорния дизайн, мебелното производство и архитектурното проектиране. При изграждането на средата, предлаганите решения са съобразени с предварително направения функционален и инвестиционен анализ. Ние сме студио, което просто създава проекти – ние реализираме желания!

Image module

Цялостен продукт. Гаранция за свършената работа.

БАЛАНСИРАНИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ БЮДЖЕТА.

Къща за гости , в  която модерният стилен дизайн и традиционното усещане да бъдете у дома се добълват перфектно. Този проект е отражение на личната представа за стил, красота и комфорт на клиента. Постарахме се да проектираме и реализираме не просто съвременен и модерен дом, а място, където да внесем допълнителен уют.

Image
РАЗГЛЕДАЙ НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Високо ниво
на професионализъм

Molt Design Group

с внимание към всеки детайл

Над

0
ОБЩЕСТВЕНИ ПРОЕКТА
----------------------------------------

Над

0
ЧАСТНИ ПРОЕКТА
----------------------------------------

Над

0
ПРОЕКТИРАНИ КВ.М.
----------------------------------------

За времето в което работим, спечелихме доверието на хората, с които работим. Показали сме, че сме готови да вземем трудни и нестандартни решения. Партньори сме в работата на нашите контрагенти и продължаваме да развиваме доверие и лоялност помежду ни. За нас е важно доверието към нашите клиенти да се гради на доказателства между думи и действия. Ние не се страхуваме да запретнем ръкави и да се изправим пред предизвикателството да изведем проекта Ви в правилната посока.

Обслужването и отношението са приоритет за нас.

Image
Image
Image

Пиши ни сега

КОНТАКТНА ФОРМАЗа да дадем максимално точна оферта на вашето запитване, моля да ни изпратите следната информация:

• Архитектурна скица на имота. Може да е скицирана на ръка или чертеж от архитект, единственото изискване е да става ясно, кое е стена и кое е отвор.
• Информация за състоянието на обекта. Построен ли е обекта или в процес на реализация? Ново или старо строителство е? Живеете ли в това жилище? Ако е старо жилище, искате ли да запазите нещо от него?
• Ще се променя ли архитектурата на помещенията? Имате ли желание да се променят функциите на помещенията, както и техните параметри?
• Актуални снимки, ако разполагате с такива
• Стил на интериора. Ако имате представа за стила, в който бихте желали да работим, може да го споделите. Ако сте харесали някой от нашите проекти, може да го напишете.
• Избран от Вас ценови пакет, ако имате такъв. Нашите ценови предложения може да разгледате тук


ЗВЪННИ СЕГАтел: +359 [895] 255 346