Свържи се с нас
гр. Бургас, България

ул. Пейо Яворов №1
office@molt.bg
Телефон: +359 89 525 5346

Проектантско студио

интериорен и продуктов дизайн

Dsc04426 | Интериорен Дизайн Molt Design Group

Ние сме
MOLT DESIGN GROUP

С нас имате възможност да реализирате вашите проекти и да надминете собственото си виждане. Намираме се в град Бургас, но работим на територията на цяла България и извън нея. Името което сме избрали “molt” (от англ. „смяна на перата“) е мотото, което ни води в ежедневната работа: „Време е да сменим перата“. Променената визия е символ на новото начало, затова ние ви подаваме ръка да започнете промяната.

Molt Design Group Студио

Високо ниво на професионализъм

За времето в което работим, спечелихме доверието на хората, с които работим. Показали сме, че сме готови да вземем трудни и нестандартни решения.
Партньори сме в работата на нашите контрагенти и продължаваме да развиваме доверие и лоялност помежду ни. За нас е важно доверието към нашите клиенти да се гради на доказателства между думи и действия.

Ние не се страхуваме да запретнем ръкави и да се изправим пред предизвикателството да изведем проекта Ви в правилната посока.

Обслужването и отношението са приоритет за нас.

внимание към всеки детайл

Екип

“Студио MOLT се състои от млад и амбициозен екип. Ние имаме за цел да работим за повишаване качеството при реализиране на проекти в сферата на интериорния дизайн, мебелното производство и архитектурното проектиране. При изграждането на средата, предлаганите решения са съобразени с предварително направения функционален и инвестиционен анализ. Ние сме студио, което просто създава проекти – ние реализираме желания!”

Dsc04116 | Интериорен Дизайн Molt Design Group

ПИШИ НИ СЕГА

КОНТАКТ ФОРМА

Molt-New-White
КОНТАКТИ
» Бургас, България ул. Пейо Яворов №1
» Phone: +359895255346
» Email office@molt.bg

КОНТАКТИ

» Бургас, България 
» ул. Пейо Яворов №1
» Phone: +359895255346
» Email office@molt.bg

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС

ул. Пейо Яворов №1
гр. Бургас, 8000