Свържи се с нас
гр. Бургас, България

ул. Пейо Яворов №1
office@molt.bg
Телефон: +359 89 525 5346
Molt Design Group | Проект Апартамнет B2010 | Студио За Интериорен И Продуктов Дизайн

Здравейте! Ние сме

Molt New | Интериорен Дизайн Molt Design Group
Студио за интериорен дизайн

НАЧАЛОТО

МОЛТ Дизайн Груп е студио за дизайн основано от приятели, събрани от желанието за един по-красив и функционален свят. 
През вече не толкова близката 2016 година, още довършващи обучението си решихме, че можем да изповядаме и нашата философия за функционалния и удобен дизайн и така се появи и нашето студио.
Уверени и заредени, запретнахме ръкави и впрегнахме всичките си сили по първите си проекти и стъпки в света на дизайна.

 

2016

Година на основане

НАШАТА ЦЕЛ

90+

проекта

35,000 м2

проектирана площ

65+

доволни клиента

Името което сме избрали “molt” (от англ. „смяна на перата“) е мотото, което ни води в ежедневната работа: „Време е да сменим перата“. Променената визия е символ на новото начало, затова ние ви подаваме ръка да започнете промяната.

За времето в което работим, спечелихме доверието на хората, с които работим. Показали сме, че сме готови да вземем трудни и нестандартни решения.
Партньори сме в работата на нашите контрагенти и продължаваме да развиваме доверие и лоялност помежду ни. За нас е важно доверието към нашите клиенти да се гради на доказателства между думи и действия.

ЧЕСТО НИ ПИТАТ

Голяма част от клиентите ни за пръв път се срещат с интериорен дизайнер и често не са наясно, какво да очакват и какво да подготвят за среща с нас. 
За целта, събрахме най-често задаваните ни въпроси в няколко реда.

1. Какво трябва да приготвя преди да се срещнем?

За да протече нашата среща по най-плавният и бърз начин за всички ни е нужно да приготвите трите С-та – Скица, Снимка и Сметка.

Всеки проект е ограничен от пространството, което заема. Поради тази причина за да започнем обсъждането на Вашият обект се нуждаем от Скица или архитектурен чертеж на обкета. Така ще успеем още на място да обсъдим възможностите на помещянията, техните функционални зони и най-вече вашите желания. Ако жилището е ново строителство, то най-вероятно притежавате вече архитектурен чертеж на имота, но дори и да нямате такъв, няма нужда от притеснения. Скица направена от вас собственоръчно на лист хартия с молив и рулетка ще ни позволи да вникнем заданието.

След като се снабдите със скицата е необходимо да подготвите и Снимки, по възможност повече и то различни ъгли. Освен снимки на имота би било удачно и да подготвите няколко примерни изображения на наши или чужди проекти, които харесвате.

И най-важната част от подготовката за срещата с нас е Сметката, защото без да знаем с какви средства сте склонни да се разделите за да получите мечтаният дом или обществено пространство, няма как да Ви направим предложение.

2. Какво включва интериорният проект?

Всеки интериорен проект преминава през три основни фази, разделени с подфази.
Трите основни фази са концепция, идеен проект и технически проект.

1. Концептуална фаза
Заснемане на обекта до най-малката подробност
Функционални разпределения спрямо предварително зададени критерии
Стилова концепция чрез референтни изображения

2. Идеен проект
Конкретно разпределение с реални размери на обзавеждане
3Д Визуализации с реални и точно избрани материали и елементи.

3. Технически проект
Пълна работна документация, която може да включва следните и други видове чертежи : план разпределение, план СОФИТ, план Електро инсталации, план ВиК инсталации, план ОВК инсталации, план Настилки, Архитектурни разгъвки, Мебелни чертежи, Детайли
Количествена сметка с всички използвани материали и продукти
Стойности за изпълнение по оферта
Авторски надзор или Управление при избор

3. Какво е Авторски надзор?

Ако сте избрали нашият премиум пакет, то най-вероятно сте обърнали внимание на опцията Авторски надзор.

Авторският надзор предоставя възможност на клиентите ни да получат съдействие и проверка на ремонтните дейности, монтажа на мебели и осветление и поръчка на продукти. С тази услуга ни ангажирате да проверим качеството на свършената работа, както и точността му спрямо Вашият проект.

4. Предлагате ли изпълнение на проектите?

Всеки проект, разработен от нашето студио е с гаранция за абсолютна изпълнимост. Материалите, продуктите, аксесоарите и мебелите, които изпозлваме са предварително избрани, реални и възможни за изработка. Спокойни сме да кажем, че всеки наш проект може да бъде изпълнен от клиентите ни самостоятелно.

Изпълнението на всеки наш проект е възможно, но е предмет на разговор след изготвяне на интериорният проект. 

Разполагаме с пълен набор от специалисти за да изработим, доставим и монтираме всичко от строежа, през инсталациите до завесите, чиниите и чашите.

5. Изпълнявате ли проекти с майстори/фирми избрани от клиента?

Когато се ангажираме с изпълнението на даден проект НЕ работим с майстори или фирми препоръчани от клиента. За да гарантираме най-доброто качество, цени и срокове, работим само с колеги, с които сме израдили дългогодишни отношения и разбирателство.

Ако все пак държите да изпозлвате ваши майстори, може да се възползвате от нашата услуга Авторски надзор.

6. Какъв е срока за изготвяне на интериорен проект?

Стандартният срок за изготвяне на интериорен проект е около 2 месеца в които влизат следните дейности:
• Концептуална фаза – 7 работни дни
• Идеен проект – 25 работни дни
• Технически проект – 14 работни дни

При проекти с нестандартни размери и изисквания срока може да е по-голям.

7. Какъв е срока за изпълнение на проекта?

Когато се ангажираме с изпълнението на проекта работата от започването до издаването на обекта отнема от 4 до 9 месеца в зависимост от натовареността на студиото и контрагентите, с които работим.

8. Може ли да проектирате само част от жилището?

Когато проектираме един дом или обществено пространство се съобразяваме с много фактори и желания. Проектирането на едно помещение е в разрез с разбирането ни за цялостен дизайн. 

9. Работите ли извън гр. Бургас?

С удоволствие ще изготвим проект за Вас без значение от локацията на обекта. Работим дистанционно, можем да дойдем на място или изпратим наш партньор при Вас.
При изпълнението нещата стоят различно. Предлагаме изпълнение на обектите само в област Бургас. При обекти извън този регион можем да предложим Авторски надзор.

10. Как мога да си насроча среща?

Работим всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. За да насрочим среща е нужно да се обадите на посоченият телефонен номер.
Моля имайте предвид, че адреса на който се намираме е офис и работим само с предварително уговорени срещи. Посещение без такава не е желателно.

11. Колко промени мога да направя на проекта?

Всеки проект е чисто индивидуален  и като такъв вярваме, че е нужно човек да се припознае в него. Това не винаги се случва от първият път. Поради тази причина предоставяме възможността да промените проекта до 2 основни пъти.

СВЪРЖИ СЕ С НАС!

Ако сме успели да Ви заинтригуваме и впечатлим, не се колебайте и се свържете с нас!

Ако искате да получите допълнително информация може да ни потърсите на посоченият телефон или имейл.

Свържете се с нас:

8000 Бургас, България
ул. Пейо Яворов №01

+359 895 255 346

 

Свържете се с нас:

8000 Бургас, България
ул. Пейо Яворов №01

+359 895 255 346

 

Всички изображения, снимки,и друг тип материали са собственост на „МОЛТ Дизайн Груп“ ЕООД. Ако желаете да разпространявате или използвате, информация качена на тази платформа, моля свържете се с нас на office@molt.bg

Всички изображения, снимки,и друг тип материали са собственост на „МОЛТ Дизайн Груп“ ЕООД. Ако желаете да разпространявате или използвате, информация качена на тази платформа, моля свържете се с нас на office@molt.bg

 

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС

ул. Пейо Яворов №1
гр. Бургас, 8000