Свържи се с нас
гр. Бургас, България

ул. Пейо Яворов №1
office@molt.bg
Телефон: +359 89 525 5346
Пакет

Проектиране +

Това е премиум пакета, който предлагаме. Услугите включени в този пакет гарантират най-високо ниво на професионализъм. Ангажирайки ни с този проект вие получавате комплексна услуга от проектиране, документи и надзор.

Услугата е предназначена за клиенти, които искат само най-доброто и не се задоволяват с посредственото. Основната разлика на този пакет с останалите са авторският надзор и преференциалните цени.

Чрез авторският надзор имаме възможност да следим за качеството на изпълнение на отделните етапи, като това предотвратява последващи корекции и несъответствия. Преференциалните цени са комплимент от нас към вас. Работейки с нас вие получавате възможността да ползвате част от нашите отстъпки при наши партньори.
С този пакет си гарантирате спокойствие и наслада от изпълнението на вашият проект.

ПАКЕТА ВКЛЮЧВА

1
Консултация с дизайнер
Консултация с дизайнер Това е първата стъпка към създаването на Вашият проект. Среща с наш колега в нашият офис ще ни помогне да разберем Вашите желания и нужди. Заедно с нашият колега ще изберете най-подходящият план за работа по Вашият обект. Ще Ви разясним стъпките по изпълнението на проекта и начин на работа.
2
Снемане на точни размери
След като сме уточнили заданието от Вас, следващата стъпка е да вземем точни размери на място от обекта. Взимат се всички отвори (врати, прозорци), отстояния от пода до тава, от пода до перваза на прозореца, отстояния на ревизии и съществуващи инсталации. След точното им снемане се изчертава архитектурна подложка, която е основен елемент за проектирането на интериорни пространства.
3
2D Разпределения
След като имаме точно взетите размери и яснота какво ще ни е нужно преминаваме към следващата стъпка. Ще Ви предложим няколко функционални разпределения на обекта, съобразени с Вашите желания и нашите предложения. Към всяко разпределение ще имате и референтни изображения, изобразяващи идеята на дизайнера.
4
3D Визуализации
Когато изберем функционално разпределение с одобрен от Вас вариант за обзавеждане преминаваме към следващата стъпка. Изработваме виртуален 3D модел на вашият обект и създаваме фотореалистични изображения с реални цветове, материали и модели.
5
Работна документация
След одобрение на разпределението и визуализациите подготвяме техническата документация. Това са всички чертежи, които ще ви бъдат нужни за изпълнението на обекта. Ще получите планове за електрообзавеждане, водоснабдяване, мебели, гипсокартон, бани и всички останали нужни за вашият обект.
6
Количествени сметки и оферти
Количествени сметки и оферти Нашият екип ще се погрижи да опише подробно в таблици всички елементи от разработеният проект, прилежно подредени по отрасли, с които ще можете да следите процесите. Реални фирми, наши партньори, ще предложат оферти за изпълнение по зададените критерии. Имате възможността да се възползвате от техните услуги или да използвате ваши.
7
Преференциални цени
При изпълнението на проекта ще имате възможността да се запознаете с нашите партньори. С годините сме успели да изградим контакти с водещи фирми в различни отрасли. Това ни дава възможността да споделяме част от отстъпките и бонусите си с Вас. Така можете драстично да намалите цената на вашето обзавеждане и изпълнение.
8
Авторски надзор
За качественото изпълнение са важни подходящите материали, добрите майстори и прецизната изработка. С Авторският надзор Вие ще си гарантирате следенето и проверката на тези сегменти от изпълнението. Наш колега ще проверява лично след всеки етап от изпълнението за неговото качество и прецизност.
* Цена за квадратен метър без ДДС

ПО ДОГОВАРЯНЕ

Molt-New-White
КОНТАКТИ
» Бургас, България ул. Пейо Яворов №1
» Phone: +359895255346
» Email office@molt.bg

КОНТАКТИ

» Бургас, България 
» ул. Пейо Яворов №1
» Phone: +359895255346
» Email office@molt.bg

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС

ул. Пейо Яворов №1
гр. Бургас, 8000