Свържи се с нас
гр. Бургас, България

ул. Пейо Яворов №1
office@molt.bg
Телефон: +359 89 525 5346
ПРЕМИУМ
ПАКЕТ

КАКВО ВКЛЮЧВА ПАКЕТА?

Това е премиум пакета, който предлагаме. Услугите включени в този пакет гарантират най-високо ниво на професионализъм. Ангажирайки ни с този проект вие получавате комплексна услуга от проектиране, документи и надзор.
Услугата е предназначена за клиенти, които искат само най-доброто и не се задоволяват с посредственото. Основната разлика на този пакет с останалите са авторският надзор и преференциалните цени.

 

Чрез авторският надзор имаме възможност да следим за качеството на изпълнение на отделните етапи, като това предотвратява последващи корекции и несъответствия.
Преференциалните цени са комплимент от нас към вас. Работейки с нас вие получавате възможността да ползвате част от нашите отстъпки при наши партньори.

1. КОНСУЛТАЦИЯ С ДИЗАЙНЕР

Това е първата стъпка към създаването на Вашият проект. Среща с наш колега в нашият офис ще ни помогне да разберем Вашите желания и нужди. Заедно с нашият колега ще изберете най-подходящият план за работа по Вашият обект. Ще Ви разясним стъпките по изпълнението на проекта и начин на работа.

2. ЗАСНЕМАНЕ НА ОБЕКТА

След като сме уточнили заданието от Вас, следващата стъпка е да вземем точни размери на място от обекта. Взимат се всички отвори (врати, прозорци), отстояния от пода до тавана, от пода до перваза на прозореца, отстояния на ревизии и съществуващи инсталации. След точното им снемане се изчертава архитектурна подложка, която е основен елемент за проектирането на интериорни пространства.

3. ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

След като имаме точно взетите размери и яснота какво ще ни е нужно преминаваме към следващата стъпка. Ще Ви предложим няколко функционални разпределения на обекта, съобразени с Вашите желания и нашите предложения. Към всяко разпределение ще имате и референтни изображения, изобразяващи идеята на дизайнера.

4. 3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ

Когато изберем функционално разпределение с одобрен от Вас вариант за обзавеждане преминаваме към следващата стъпка. Изработваме виртуален 3D модел на вашият обект и създаваме фотореалистични изображения с реални цветове, материали и модели.

5. РАБОТНА ДОКУМЕНТАЦИЯ

След одобрение на разпределението и визуализациите подготвяме техническата документация. Това са всички чертежи, които ще ви бъдат нужни за изпълнението на обекта. Ще получите планове за електрообзавеждане, водоснабдяване, мебели, гипсокартон, бани и всички останали нужни за вашият обект.

6. КОЛИЧЕСТВЕНИ СМЕТКИ

Количествени сметки и оферти Нашият екип ще се погрижи да опише подробно в таблици всички елементи от разработеният проект, прилежно подредени по отрасли, с които ще можете да следите процесите. Реални фирми, наши партньори, ще предложат оферти за изпълнение по зададените критерии. Имате възможността да се възползвате от техните услуги или да използвате ваши.

7. АВТОРСКИ НАДЗОР

За качественото изпълнение са важни подходящите материали, добрите майстори и прецизната изработка. С Авторският надзор Вие ще си гарантирате следенето и проверката на тези сегменти от изпълнението. Наш колега ще проверява лично след всеки етап от изпълнението за неговото качество и прецизност.

ЦЕНА НА ПАКЕТА

При жилища или обекти с обща квадратура по-малка от 100 кв.м. цената за проектиране се взима равна на цената за 100 кв.м.
При жилища или обекти с нестандартни форми или големи квадратури, цената се формулира след направена среща!

95.00 лв.

кв.м. без ДДС

СВЪРЖИ СЕ С НАС!

Ако сме успели да Ви заинтригуваме и впечатлим, не се колебайте и се свържете с нас!

Ако искате да получите допълнително информация може да ни потърсите на посоченият телефон или имейл.

Molt New White 1 | Интериорен Дизайн Molt Design Group

Свържете се с нас:

8000 Бургас, България
ул. Пейо Яворов №01

+359 895 255 346

 

Всички изображения, снимки,и друг тип материали са собственост на „МОЛТ Дизайн Груп“ ЕООД. Ако желаете да разпространявате или използвате, информация качена на тази платформа, моля свържете се с нас на office@molt.bg

Свържете се с нас:

8000 Бургас, България
ул. Пейо Яворов №01

+359 895 255 346

 

Всички изображения, снимки,и друг тип материали са собственост на „МОЛТ Дизайн Груп“ ЕООД. Ако желаете да разпространявате или използвате, информация качена на тази платформа, моля свържете се с нас на office@molt.bg

 

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС

ул. Пейо Яворов №1
гр. Бургас, 8000