Пакет

Проектиране

Това е стандартният пакет услуги, които предлагаме. В този пакет сме включили всички елементи на интериорният проект, които биха Ви били нужни за точно и лесно изпълнение на проекта.

 

Услугата е подходяща за всеки, който иска да получи професионални съвети и решения. Чрез този пакет ще получите оптимални варианти базирани на вашите изисквания за бюджет, стил и време за изпълнение. Избирайки тази услуга ще можете да разполагате с цялата информация, която Ви е нужна за изпълнението на проекта и с лекота ще можете да следите за изпълнението по срок и бюджет.

 

Като документация получавате пълен набор от чертежи и скици за полагане на всички инсталации и изработка на мебели. Планове за събаряне и зидане на нови стени, окачени тавани и различни детайли от Вашият обект.
С този пакет си гарантирате яснота и улеснение при изпълнението.
Image
Консултация с дизайнер
Това е първата стъпка към създаването на Вашият проект. Среща с наш колега в нашият офис ще ни помогне да разберем Вашите желания и нужди. Заедно с нашият колега ще изберете най-подходящият план за работа по Вашият обект. Ще Ви разясним стъпките по изпълнението на проекта и начин на работа.
Image
Снемане на точни размери
След като сме уточнили заданието от Вас, следващата стъпка е да вземем точни размери на място от обекта. Взимат се всички отвори (врати, прозорци), отстояния от пода до тава, от пода до перваза на прозореца, отстояния на ревизии и съществуващи инсталации. След точното им снемане се изчертава архитектурна подложка, която е основен елемент за проектирането на интериорни пространства.
Image
2D Разпределения
След като имаме точно взетите размери и яснота какво ще ни е нужно преминаваме към следващата стъпка. Ще Ви предложим няколко функционални разпределения на обекта, съобразени с Вашите желания и нашите предложения. Към всяко разпределение ще имате и референтни изображения, изобразяващи идеята на дизайнера.
Image
3D Визуализации
Когато изберем функционално разпределение с одобрен от Вас вариант за обзавеждане преминаваме към следващата стъпка. Изработваме виртуален 3D модел на вашият обект и създаваме фотореалистични изображения с реални цветове, материали и модели.
Image
Работна документация
След одобрение на разпределението и визуализациите подготвяме техническата документация. Това са всички чертежи, които ще ви бъдат нужни за изпълнението на обекта. Ще получите планове за електрообзавеждане, водоснабдяване, мебели, гипсокартон, бани и всички останали нужни за вашият обект.
Image
Количествени сметки и оферти
Нашият екип ще се погрижи да опише подробно в таблици всички елементи от разработеният проект, прилежно подредени по отрасли, с които ще можете да следите процесите. Реални фирми, наши партньори, ще предложат оферти за изпълнение по зададените критерии. Имате възможността да се възползвате от техните услуги или да използвате ваши.

45,00 BGN

* Цена за квадратен метър без ДДС
Към "Пакет Концепция"
Към "Пакет Проектиране + "

Разгледайте нашите проекти!