Пакет

Проектиране +

Това е премиум пакета, който предлагаме. Услугите включени в този пакет гарантират най-високо ниво на професионализъм. Ангажирайки ни с този проект Вие получавате комплексна услуга от проектиране, документи и надзор.

 

Услугата е предназначена за клиенти, които искат само най-доброто и не се задоволяват с посредственото. Основната разлика на този пакет с останалите са Авторският надзор и Преференциалните цени.

 

Чрез Авторският надзор имаме възможност да следим за качеството на изпълнение на отделните етапи, като това предотвратява последващи корекции и несъответствия. Преференциалните цени са комплимент от нас към Вас. Работейки с нас Вие получавате възможността да ползвате част от  нашите отстъпки при наши партньори.
С този пакет си гарантирате спокойствие и наслада от изпълнението на Вашият проект.
Image
Консултация с дизайнер
Това е първата стъпка към създаването на Вашият проект. Среща с наш колега в нашият офис ще ни помогне да разберем Вашите желания и нужди. Заедно с нашият колега ще изберете най-подходящият план за работа по Вашият обект. Ще Ви разясним стъпките по изпълнението на проекта и начин на работа.
Image
Снемане на точни размери
След като сме уточнили заданието от Вас, следващата стъпка е да вземем точни размери на място от обекта. Взимат се всички отвори (врати, прозорци), отстояния от пода до тава, от пода до перваза на прозореца, отстояния на ревизии и съществуващи инсталации. След точното им снемане се изчертава архитектурна подложка, която е основен елемент за проектирането на интериорни пространства.
Image
2D Разпределения
След като имаме точно взетите размери и яснота какво ще ни е нужно преминаваме към следващата стъпка. Ще Ви предложим няколко функционални разпределения на обекта, съобразени с Вашите желания и нашите предложения. Към всяко разпределение ще имате и референтни изображения, изобразяващи идеята на дизайнера.
Image
3D Визуализации
Когато изберем функционално разпределение с одобрен от Вас вариант за обзавеждане преминаваме към следващата стъпка. Изработваме виртуален 3D модел на вашият обект и създаваме фотореалистични изображения с реални цветове, материали и модели.
Image
Работна документация
След одобрение на разпределението и визуализациите подготвяме техническата документация. Това са всички чертежи, които ще ви бъдат нужни за изпълнението на обекта. Ще получите планове за електрообзавеждане, водоснабдяване, мебели, гипсокартон, бани и всички останали нужни за вашият обект.
Image
Количествени сметки и оферти
Нашият екип ще се погрижи да опише подробно в таблици всички елементи от разработеният проект, прилежно подредени по отрасли, с които ще можете да следите процесите. Реални фирми, наши партньори, ще предложат оферти за изпълнение по зададените критерии. Имате възможността да се възползвате от техните услуги или да използвате ваши.
Image
Преференциални цени
При изпълнението на проекта ще имате възможността да се запознаете с нашите партньори. С годините сме успели да изградим контакти с водещи фирми в различни отрасли. Това ни дава възможността да споделяме част от отстъпките и бонусите си с Вас. Така можете драстично да намалите цената на вашето обзавеждане и изпълнение.
Image
Авторски надзор
За качественото изпълнение са важни подходящите материали, добрите майстори и прецизната изработка. С Авторският надзор Вие ще си гарантирате следенето и проверката на тези сегменти от изпълнението. Наш колега ще проверява лично след всеки етап от изпълнението за неговото качество и прецизност.

60,00 BGN

* Цена за квадратен метър без ДДС
Към "Пакет Проектиране"
Към "Цени и пакети"

Разгледайте нашите проекти!