Пакет

Концепция

Това е базовият пакет услуги, които предлагаме. Той е съобразен с група хора, които имат необходимост от помощта на интериорен дизайнер относно оформлението, но имат възможността сами да се справят с изпълнението.

 

В пакета са включени основните документации, които биха били нужни за да следвате изпълнението на обекта.

 

Този пакет е идеален за хора, които искат професионален проект на достъпни цени.
Image
Консултация с дизайнер
Това е първата стъпка към създаването на Вашият проект. Среща с наш колега в нашият офис ще ни помогне да разберем Вашите желания и нужди. Заедно с нашият колега ще изберете най-подходящият план за работа по Вашият обект. Ще Ви разясним стъпките по изпълнението на проекта и начин на работа.
Image
Снемане на точни размери
След като сме уточнили заданието от Вас, следващата стъпка е да вземем точни размери на място от обекта. Взимат се всички отвори (врати, прозорци), отстояния от пода до тава, от пода до перваза на прозореца, отстояния на ревизии и съществуващи инсталации. След точното им снемане се изчертава архитектурна подложка, която е основен елемент за проектирането на интериорни пространства.
Image
2D Разпределения
След като имаме точно взетите размери и яснота какво ще ни е нужно преминаваме към следващата стъпка. Ще Ви предложим няколко функционални разпределения на обекта, съобразени с Вашите желания и нашите предложения. Към всяко разпределение ще имате и референтни изображения, изобразяващи идеята на дизайнера.
Image
3D Визуализации
Когато изберем функционално разпределение с одобрен от Вас вариант за обзавеждане преминаваме към следващата стъпка. Изработваме виртуален 3D модел на вашият обект и създаваме фотореалистични изображения с реални цветове, материали и модели.

30,00 BGN

* Цена за квадратен метър без ДДС
Към "Цени и пакети"
Към "Пакет Проектиране"

Разгледайте нашите проекти!