Свържи се с нас
гр. Бургас, България

ул. Пейо Яворов №1
office@molt.bg
Телефон: +359 89 525 5346
Molt Pavel Dimitrov | Интериорен Дизайн Molt Design Group
Dsc04519 | Интериорен Дизайн Molt Design Group

Съдружник

Завършил Бакалавър в Лесотехнически университет – София в специалност инженерен дизайн. Родом от Силистра, още от гимназията посещава курсове по изкуство при директора на художествената галерия в Силистра скулпторът Йордан Колев. В родният си град взима активно участия в арт средите, като е участник в няколко изложби.


В университета още от първата година се ориентира към допълнителните възможности за развитие и взима участие в работилницата The Balkan Coherency: Use&Reuse част от Sofia Design Week с гост-лектор дизайнерът Мартин Мостбьок (Martin Mostbyok), където заедно с екипа си заемат трето място с проекта им “Nature Gate”.

През следващата година участва в интернационална работилница “LED:Light UP The Balkans” организирана от НХА. През 2014 г. Получава възможността след конкурс проведен от ЛТУ – София, да участва в двуседмична работилница в Барселона, Испания. Там с колегите си в отбора разработват междублоково пространство.

Работи за създаването на една по различна архитектура и един по-добър проект който да надмине очакванията на нашите клиенти. Привърженик на кредото на фирмата – “Време е да сменим перата.”, търси различни и нови варианти на остарели тенденции в интериорните пространства. Работи за подобряването на общоприетото. Стреми се към пълно задоволяване на нуждите на клиента.

Подготовка за магистратура в университета – Италия.

Водещо лице

При управление процеса на проектиране.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС

ул. Пейо Яворов №1
гр. Бургас, 8000