Просторен апартамент с акценти

Многостаен , 100 кв.м.
 • Къде?

  Бургас

 • Какво?

  Апартамент

 • Колко?

  100 кв.м.

 • Етап

  Работен проект

История на проекта ::

С желание да проектираме дома им към нас се обърнаха младо семейство с момче тийнейджър. Апартаментът се състой от дневна и трапезария в едно помещение, кухня, спалня, детска стая, мокро помещение, баня и тоалетна.

Всекидневната е разделена на три зони – зона за отдих, трапезария и кът за четене с библиотека, който бе по изискване на клиентите. Визуалното разделяне на пространството е постигнато, чрез разнообразното третиране на стените и таваните, като пример за това в зоната за отдих е използването на ламината, който продължава по стената и тавана. Цветовото решение е в неутрални и топли тонове, дърво и акцентен син цвят. В кухнята е интегрирана метална конструкция, която представлява бар плот.

В коридора закачалките са поставени върху ламперия и благодарение на техния дизайн могат да бъдат напълно прибрани в случаите когато не се използват. От функционална гледна точка под тях е разположена тапицирана пейка.

В спалнята, въпреки малката площ, успяхме да интегрираме гардеробна. Леглото с нощните шкафчета е визуално отделено от тоалетката и огледалото, чрез ламперия по стените и продължаваща по тавана. Цветовото решение е в ахроматични цветове в комбинация с дърво и зелен цвят за акцент.

Разгледайте и другите ни проекти!

Портфолио